Navigacija
Namai
Straipsniai
Siuntiniai
DUK
Forumas
Kontaktai
Paieška
Reklama
Serverio Administratoriai
Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

07/09/2010 00:00
Atnaujinkit Saukykla Smile

04/09/2010 10:54
turiu cyto rec Smile bet tema locked

03/09/2010 17:44
cypa cypa pameni mane ? taip nesakiau.. pvz mantai b. ir viskas.. ka jus cia tampot jauciui uz ragu.. atbanink ir viskas nesamoniu nedares..

03/09/2010 16:52
jei nenori viesint, to kdl sakai '' cypa ar pameni mane? '' o jis nea, nes nick pirma kart mato, o tu ir tampai uz nervu, nu mastyt mastyt ir t.t , tai jei nonori viesinti saves tai

03/09/2010 16:19
Koki zinot serva gera ??. nes cia cypa ispizdejas.. banus deda uz nieka, kad nepasakau kas as esu.. as nenoriu viesinti saves ir ne viesinsiu, tad atstok mantai..

Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Tolimesnė veikla
CitroMan
o muzika galima ijunkt?

RoW
Galima ;DDDDDDDDD

CitroMan
o tada kada bus 1x1 galima game speed pakeist ir kokia juokinga muzika ijunktGrin

data
Deja, bet bus viskas taip pat, kaip yra musu public serveryje. Siulykit žemėlapius, kuriuose norėsite žaisti pomp vakaruose. Iš jų gali būti ir jusu vakaro žemėlapis. Smile
-----------------------------------------------------------------------
#PlayGame.Lt @ irc.data.lt

Turi minčių? Kažko trūksta serveryje? Publikuok! Visa tai galime igyvenditi mūsų bendruomenėje!

leco
Jei reikes atvesiu hltv, darysiu ss, uz tai vip neprasysiu Smile Del servo/web

data
leco parašė:
Jei reikes atvesiu hltv, darysiu ss, uz tai vip neprasysiu Smile Del servo/web

Visu pirma ačiū, kad stengiesi del mūsų, o del HLTV galėsiu pasirūpinti ir pats Smile

Turi minčių? Kažko trūksta serveryje? Publikuok! Visa tai galime igyvenditi mūsų bendruomenėje!

leco
Data, nesivargink, tau tik laga sukels, as jau pasirupines, viska dabar galiu atvesti jei reikia Smile

data
Dabar nereikia. Dabar tik reikia mapų Smile

CitroMan
noneciau pool day

data
CitroMan parašė:
noneciau pool day

Tokių mapų tikrai nebus. Bus spiceliai pritaikitas mapas pompoms. Smile

CitroMan
noreciau amx_respawn

data
Kolkas idomių M3 mapų neradau... Norėčiau jūsų pagalbos. Jeigu nerasime M3 mapų gal keisime situaciją ir padarysime koki Scout vakarą. Na žiurėsime, viskas priklauso tik nuo pačių mūsų. Tad laukių jūsų pagalbos Smile
P.S jei rasite parašykite nuorodą (linką) štai čia. Smile

CitroMan
Scout vakaras geriau man ;]

data
CitroMan parašė:
Scout vakaras geriau man ;]

Siulykite, dekit mapus. Smile

Tralialia
Visu pirma pakeiskit map timeleft 3hours losi de_dust2_2x2 . votemap nedaro nes nemoka cia jaunimas. o vipai nemoka nes nesuteiket votemap privilegijos.

Karolukas
RoW parašė:
Tai kada darom pompu vakara ? + dar reikes zmogaus kuris fotografos viska ;] ta prasme su Print screen ;D uz tai gaus vip 1men Smile

Galiu aš,tik nemanyk jog del VIP'o Pfft.Del to jog serveris turi vis daugiau naujienų parasyk man i Skype pm.tauras3331 tik tai aš dbr off nes pc palužęs,ant draugo forumuose sėdžiu. Smile
Ex Player Karolukas.
Status: Banned
Reason: KiDaZZ.cfg.

Karolukas <3 Karolina

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Stats/bans

Last Seen Users
Cypa Kudi... 01:42:54
GeneroL 01:43:42
eny 02:16:21
CitroMan 03:58:17
Just 04:20:19
The_best 04:34:55
daizeris66 04:48:03
neuRoN 05:19:45
Deividas 09:23:10
povilas111 10:49:17

More Users 
Skaitliukas/Draugai
Skaitiklis.lt - nemokama lankomumo statistika
Draugai :
Žaidimai| Links.lt | Gix.lt serveriai ir kitos paslaugos | PsPlay.Tik.Lt - Playstation portable bendruomenė | Linksmas Tinklapis | www.MyGanG.lt - Ne tai ko ieškojai | ThemesBase.eu,free Themes download,Nemokami dizainai | www.cshama.lt - forumas | www.GODES.lt counter-strike serveriai | MuzikosDoze.yt.lt - Nemokama Muzika!!! | Ls09Mods.xe.lt - Nemokama Landwirtschafts-Simulator modai!! | Counter-strike ir pramogu portalas